Technieken

Dat stucen een specialisme is die door jarenlange ervaring geleerd moet worden blijkt uit de diversiteit van verschillende materialen, mogelijkheden en technieken die toegepast kunnen worden voor het perfecte resultaat in stucwerk. Hieronder leggen we een aantal technieken en mogelijkheden uit. Voor meer uitleg en advies kunt u altijd contact met ons opnemen.

Glad stucwerk

Dé trend in stucwerk! Glad stucwerk wordt tegenwoordig veel gebruikt op muren en plafonds. Het voordeel van glad stucwerk is dat de ruimte een strakke uitstraling krijgt en ineens veel groter lijkt. Glad stucwerk wordt toegepast in nieuwe en bestaande woningen. De dikte van de stuclaag is afhankelijk van de ondergrond.
Glad stucwerk

Beton cire

Beton cire is een trendy stucpleister op basis van kalk. Met deze techniek krijgen muren, plafonds en vloeren een natuurlijk unieke betonlook. Doordat deze stucpleister schrob- en krasvast is kan beton cire gebruikt worden in bijvoorbeeld badkamers, keukens en woonkamer. 
Beton look

Spachtelputz

Spachtelputz is een sierpleister wat bestaat uit kleine steenkorrels en hars. Door de hars als bindmiddel is deze sierpleister flexibel en beter bestand tegen scheuren. De structuur is afhankelijk van de gekozen korreldikte (1 tot 4 mm). Spachtelputz is geschikt voor elke ruimte, voor zowel binnen- als buitenshuis en in elke gewenste kleur leverbaar. 
Spachtelputz
Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen of een gratis advies gesprek? Neem dan contact met ons op:
06 - 19604599
info@stukadoorsbedrijfschwering.nl

Contactgegevens

Rolderdiep 51
8032 TM Zwolle
06 - 19604599
info@stukadoorsbedrijfschwering.nl
© Copyright Stukadoorsbedrijf Schwering