Projecten

Hieronder een selectie van een aantal projecten waar aan gewerkt is door Stukadoorsbedrijf Schwering. Het werk varieert van het behang- en sausklaar maken van wanden en plafonds tot het aanbrengen van sierpleister op buitenmuren en gevels. Allemaal met prachtige resultaten en zeer tevreden klanten.

Stucen buitenmuur

Om deze buitenmuur te renoveren is deze eerst uitgevlakt met renovatiemortel. In verband met verschillende soorten stenen kon dit niet met alleen de gebruikelijke speci. Daarna is de muur sausklaar gemaakt met dunpleister waarna de onderkant is ingesmeerd met een coating om optrekkend vocht te voorkomen.
renoveren butenmuur
renoveren buitenmuur na

Renovatie buitengevel

Om deze prachtige buitengevel te renoveren is eerst het oude spachtelputz verwijderd. Hierna is de gevel uitgesmeerd en bedekt met gaas om scheuren zoveel mogelijk te voorkomen. Als eindafwerking is spachtelputz in kleur gebruikt. Om optrekkend vocht in de toekomst zoveel mogelijkte voorkomen is de onderkant van de gevel ingesmeerd met een coating.

Sausklaar maken binnenmuren

Om de muren van deze kamer sausklaar te maken zijn de muren eerst helemaal geschuurd om de oude kalklaag te verwijderen. Vervolgens zijn de muren in de voorstrijk gezet en uitgesmeerd. Na een aantal dagen drogen zijn de muren klaar voor een mooie kleur verf. Glad stucwerk is hierbijeen veelgebruikte techniek voor een strak en ruimtelijk resultaat. 

Stucen binnenmuren woonboerderij

Deze woonboerderij heeft veel mooie details zoals kleine ronde raampjes en de houten balken nog in het zicht. Deze details komen nog mooier uit met de glad gestucte muur die sausklaar is afgeleverd. Glad stucwerk is een veelgebruikte techniek voor een strak en ruimtelijk resultaat. 
Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen of een gratis advies gesprek? Neem dan contact met ons op:
06 - 19604599
info@stukadoorsbedrijfschwering.nl

Contactgegevens

Rolderdiep 51
8032 TM Zwolle
06 - 19604599
info@stukadoorsbedrijfschwering.nl
© Copyright Stukadoorsbedrijf Schwering